Kohteet

Palveluasumisen kohteemme

Savirialla on rakenteilla uusia, esteettömiä ja kodikkaita yhteisöllisen palveluasumisen kokonaisuuksia, jotka tarjoavat turvallisen kodin itsenäiseen asumiseen noin 45 asukkaalle.

Päivitämme sivustollemme jatkuvasti ajantasaista tietoa nykyisistä ja tulevista kohteistamme.

Palvelukoti Lahden Herttua

Saviria Oy:n ensimmäisen yhteisöllisen palvelukodin rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa Lahden Satulakadulla. Rakennettavaan palvelukoti Herttuaan tulee 45 yhteisöllisen asumisen asukaspaikkaa. 
Valmistumisaika on 5/2023 ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan kesäkuun alusta.

Toimimme yhteistyössä Päijät-Soten kanssa ja asumiseen on mahdollista käyttää palveluseteliä ja ostosopimusta. Herttuaan voi muuttaa luonnollisesti myös yksityisasukkaana. Voit tiedustella kohteesta lisää tai kysyä asukaspaikkoja sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta.

Palvelukoti Herttua on kodikas, tyylikäs ja käytännöllinen

Lahden Palvelukoti Herttuassa yhdistyvät kodikkuus, tyylikkyys ja käytännöllisyys. Tilava piha-alue mahdollistaa turvallisen liikkumisen tontilla. Rakennuksen keskelle sijoittuva upea sisäpiha on yhteinen kokoontumispaikka, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia harrastuksille ja aktiiviselle elämälle. 

Piha-alueet aktiivikäytössä

Tontilla on oma pieni metsikkö, jonka reunassa sijaitsee viihtyisä kota. Asukkaille järjestetään monipuolista ja virikkeellistä toimintaa heidän omien toiveidensa mukaisesti. 

Helppoa, vaivatonta ja esteetöntä

Palvelukoti Herttuaan on helppo tulla. Parkkipaikka on tilava ja avara ja siinä on turvallista liikkua. Myös polkupyörille on omat paikkansa pihalla.