Palvelukoti Hermanni

Saviria Oy:n toisen yhteisöllisen palvelukodin rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa Asikkalassa. Rakennettavaan palvelukoti Hermanniin tulee 40 yhteisöllisen asumisen asukaspaikkaa.
Valmistumisaika on 6/2024 ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan heinäkuun alusta.

Toimimme yhteistyössä Päijät-Soten kanssa ja asumiseen on mahdollista käyttää palveluseteliä ja ostosopimusta. Herttuaan voi muuttaa luonnollisesti myös yksityisasukkaana. Voit tiedustella kohteesta lisää tai kysyä asukaspaikkoja sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta.

Lahden Herttuan tavoin Hermanni on kodikas, tyylikäs ja käytännöllinen

Asikkalan Hermannissa yhdistyvät Herttuan tavoin kodikkuus, tyylikkyys ja käytännöllisyys. Tilava piha-alue mahdollistaa turvallisen liikkumisen tontilla. Rakennuksen keskelle sijoittuva upea sisäpiha on yhteinen kokoontumispaikka, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia harrastuksille ja aktiiviselle elämälle. 

Piha-alueet aktiivikäytössä

Tontille rakennetaan pieni viihtyisä grillikatos. Asukkaille järjestetään monipuolista ja virikkeellistä toimintaa heidän omien toiveidensa mukaisesti. 

Helposti lähellä, vaivattomasti ja esteettömästi

Palvelukoti Hermanni valmistuu ihan Asikkalan keskustan tuntumaan palvelujen lähelle. Sinne on helppo tulla. Parkkipaikka on tilava ja avara ja siinä on turvallista liikkua. Myös polkupyörille on omat paikkansa pihalla.